Hier bent u: Seksueel geweld > Loverboys

Loverboys

Wat is een loverboy?
Een loverboy is een jongeman die een relatie met een meisje aangaat met als doel haar in de prostitutie te brengen en zich haar inkomsten toe te eigenen of anders gezegd…..
een vet coole vent die verkering met je wil om je uiteindelijk voor geld met anderen te laten vrijen.
Ook wordt een loverboy wel een pooier of mensenhandelaar genoemd, omdat hij meisjes onder dwang voor geld laat werken.

Hoe gaat een loverboy te werk?
Een loverboy gaat zeer geslepen te werk. Hij verleidt zijn slachtoffer met aandacht en cadeautjes. Zodra het slachtoffer super verliefd op hem is en hem niet meer kwijt wil, zorgt hij dat ze steeds vaker en ergere ruzies krijgt met haar ouders en vrienden. Zó erg dat zij uiteindelijk vaak besluit het contact met hen te verbreken en (bijna) alleen nog maar de loverboy en zijn vrienden heeft waar ze mee omgaat.
Dan gaat hij dingen terug vragen voor alles wat hij voor haar doet. Vaak komt hij met zielige verhalen dat hij zoveel schulden heeft of met boze verwijten dat het tijd wordt dat zij wat terug doet of zegt hij dat het even nodig is om samen een betere toekomst te hebben.
Een loverboy zorgt (en hij is hierin erg knap!) dat hij goed weet hoe hij dit meisje het beste aan kan pakken en in zijn macht krijgt. Als hij haar in zijn macht heeft, dan laat hij haar steeds vaker en langer werken voor geld wat ze aan hem moet geven.
Het is een gevaarlijk 'spelletje' waar het meisje langzaam in wordt gezogen. Doordat ze jong en verliefd is, is het lastig om hier uit te komen. Wie bedenkt nu dat een jongen die zó lief en aardig is zulke plannen met je heeft……JIJ????

Wat kunnen aanwijzingen zijn dat iemand slachtoffer is van een loverboy?
  • Het meisje heeft vaak ruzie thuis en/of loopt regelmatig weg.
  • Ze is niet open en eerlijk.
  • Op school gaat het niet goed.
  • Ze krijgt andere vrienden die kostbare spullen bezitten, waarvan niet duidelijk is hoe ze eraan zijn gekomen.
  • Ze verandert/lijkt zichzelf niet meer te zijn en/of gaat andere kleding dragen en zich anders gedragen.
  • Ze is vaak moe.
  • Ze kan plotselinge huilbuien krijgen of woede uitbarstingen.
Wat kun je doen als je bij een loverboy weg wilt of als je vermoedt dat jouw vriend een loverboy is of als je meer informatie wilt?

Je kunt bellen met Tegen Haar Wil (0592) 34 74 44 van ma t/m do 14.00 t/m 22.00 uur. Bij ons zitten vrouwen aan de telefoon die weten waar je het over hebt en je kunnen helpen. Je hoeft je naam niet te zeggen.
 
 
Door rechtsboven aan de pagina op de DRIEHOEK te klikken zal de pagina omgezet worden naar een GOOGLE pagina, voor het geval dat je niet wilt dat anderen merken dat je onze web site hebt bezocht. Dit geldt voor alle pagina's, maar denk eraan dat je bezoek aan onze site nog wel terug te vinden is in de geschiedenis op je computer!

Tegen Haar Wil
(0592) 34 74 44
E info@tegenhaarwil.nl
Privacy Statement
Disclaimer

© 2019 Tegen Haar Wil