Hier bent u: Jongerenpagina > Loverboys

Loverboys


Hij was zon mooie jongen. Als hij op zijn scooter voor de poort van de school op mij stond te wachten waren al mijn vriendinnen hartstikke jaloers. Wat een supercoole vent. Als ik dan bij hem achterop stapte en samen met hem wegscheurde voelde ik de ogen van de andere meiden in mijn rug prikken. Mijn ouders mochten hem niet, maar hij was altijd heel lief voor me. Hij luisterde echt naar me en gaf me mooie cadeaus. We zagen elkaar elke dag en voor mijn vriendinnen had ik geen tijd meer, maar eigenlijk vond ik ze ook maar kinderachtig. Na een paar weken had ik voor het eerst seks met hem. Ik vond het wel eng, maar hij zei allemaal lieve dingen tegen me. We hadden het geweldig samen.
Langzamerhand veranderde hij. Als ik vroeg wat er was zei hij steeds dat er niets was, maar op een gegeven moment vertelde hij dat hij veel geld aan een vriend had geleend en nu blut was. Hij moest de huur betalen anders zou hij uit zijn kamer gezet worden. Hij wilde dat ik met andere mannen seks had, zodat ik geld voor hem kon verdienen. Het zou maar voor een paar keer zijn. Ik deed het, want ik hield van hem. Ik wilde hem niet kwijt, want anders had ik niemand meer. Het bleef niet bij een paar keer en ik had bijna dagelijks seks met allerlei mannen. Sommige kerels stonken en andere deden me pijn en dwongen me allerlei dingen te doen die ik niet wilde. Als ik weigerde vertelden ze het aan mijn vriend en die sloeg me dan totdat ik beterschap beloofde. Op een gegeven moment bracht hij drugs mee en zei dat ik me daar beter door zou voelen. Ik raakte verslaafd, want door de drugs voelde ik me niet meer zo ellendig als ik seks had. Mijn vriend werd steeds vaker kwaad en sloeg me steeds vaker. Uiteindelijk heeft hij me zo geschopt en geslagen dat ik in het ziekenhuis terecht ben gekomen. Daar hebben ze mijn ouders gebeld en die hebben me meegenomen. Nu woon ik in een opvanghuis voor meiden die slachtoffer zijn van loverboys en kom langzaam weer tot rust.
 

 
Verliefd
Wanneer je gek bent op een jongen en hij is gek op jou dan ben je in de zevende hemel. Maar wanneer hij je langzaam probeert los te maken van thuis en van je vriendinnen en je daarbij heel erg verwent met cadeaus en aandacht kan dat betekenen dat hij probeert om jou afhankelijk van hem te maken. Zeker wanneer je dan ook nog tegen je zin allerlei dingen voor hem moet doen omdat hij anders boos wordt en dreigt je in de steek te laten is dat geen goed teken. Vetrrouw je het niet helemaal, of wil je eens anoniem met iemand overleggen bel ons dan.

Door rechtsboven aan de pagina op de DRIEHOEK te klikken zal de pagina omgezet worden naar een GOOGLE pagina, voor het geval dat je niet wilt dat anderen merken dat je onze web site hebt bezocht. Dit geldt voor alle pagina's, maar denk eraan dat je bezoek aan onze site nog wel terug te vinden is in de geschiedenis op je computer!
 

Tegen Haar Wil
(0592) 34 74 44
E info@tegenhaarwil.nl
Privacy Statement
Disclaimer

© 2019 Tegen Haar Wil