Hier bent u: Jongerenpagina > Aanranding en verkrachting

Aanranding en verkrachting

Ik was met mijn zus en een vriendin op vakantie in Frankrijk. We logeerden een paar dagen bij een oom en tante op een boerderij. Het leek erg gezellig. Op een avond na het eten bleef ik nog even praten met mijn oom. De anderen gingen slapen en wij dronken nog wat. Toen we een paar wijntjes op hadden begon mijn oom me te zoenen. Ik zei dat ik dit niet wilde en dacht dat hij wel zou luisteren. Dat was dus niet zo. Hij duwde me op de bank en verkrachtte me. Ik mocht niets tegen de anderen zeggen, anders zou hij zeggen dat ik begonnen was. Ik durfde het ook aan niemand te vertellen, zelfs niet aan mijn eigen zus. Ik schaamde me heel erg en dacht dat het mijn eigen schuld was. 
 
Verkrachting en aanranding
Wanneer je tegen je zin seks hebt is de dader strafbaar. Achteraf voel je schaamte en denk je misschien dat je niet zoveel had moeten drinken of niet zon kort rokje aan had moeten trekken. Maar iemand dwingen tot seks of seksuele handelingen zoals aftrekken of pijpen mag nooit! Ook wanneer iemand aan je zit zonder dat jij dat wilt is strafbaar. Wanneer jou zoiets is overkomen bel ons dan en blijf er niet in je eentje mee rondlopen. Wij luisteren naar je verhaal en helpen je uitzoeken wat voor jou het beste is en wat jij hiermee wilt.

Door rechtsboven aan de pagina op de DRIEHOEK te klikken zal de pagina omgezet worden naar een GOOGLE pagina, voor het geval dat je niet wilt dat anderen merken dat je onze web site hebt bezocht. Dit geldt voor alle pagina's, maar denk eraan dat je bezoek aan onze site nog wel terug te vinden is in de geschiedenis op je computer!


Tegen Haar Wil
(0592) 34 74 44
E info@tegenhaarwil.nl
Privacy Statement
Disclaimer

© 2019 Tegen Haar Wil