Hier bent u: Jongerenpagina > Incest

Incest

 
Mijn vader kwam altijd naar mijn slaapkamer wanneer mijn moeder weg was. Wanneer ik hem zachtjes de trap op hoorde sluipen en de zevende traptree hoorde kraken dan wist ik dat hij weer kwam. Meestal dook ik diep onder mijn dekbed en deed alsof ik sliep. Dat hielp niets. Ik voelde zijn zoekende handen op mijn lijf en even later schoof hij naast me in bed. Ik lag verstijfd van angst en probeerde hem af te weren maar hij was atlijd sterker. Hij zoende me en raakte me overal aan. Vaak wilde hij dat ik hem oraal bevredigde. Ik vond het zo verschrikkelijk vies om zijn penis in mijn mond te voelen. Bijna elke keer moest ik er van kotsen. Ik durfde hem niet te weigeren want dan zou hij naar mijn kleine zusje gaan zei hij. Alle dochters doen dit bij hun vader, hield hij me voor en als het achter de rug was noemde hij mij zijn lieve kleine meisje. Mijn moeder mocht niets weten en ik durfde er met niemand over te praten. Ik schaamde me te erg.
 
Wat is incest?
Incest is seks tussen familieleden. Meestal wordt dit woord gebruikt voor seksueel misbruik door een familielid. Meestal is de dader een man, bijvoorbeeld de vader, een broer of een opa, maar het kan ook een vrouw zijn. Zowel jongens als meisjes kunnen slachtoffer zijn. De dader dwingt het slachtoffer tot het uitvoeren of ondergaan van seksuele handelingen. Het begint vaak met kleine dingen, zoals te stevig vasthouden bij het knuffelen en gaat dan van kwaad tot erger. Soms gaat het misbruik vele jaren door en durft een slachtoffer het niet te stoppen.
 
Slachtoffers lopen vaak jaren met hun geheim voordat ze er voor de eerste keer over durven praten. Ze schamen zich voor wat er gebeurt, of de dader bedreigt ze. Dit kan lichamelijke bedreiging zijn, maar ook subtiele emotionele chantage. Of de dader beloont zijn slachtoffer met extra aandacht of kadootjes. Soms duurt het heel lang voordat een slachtoffer door heeft dat het niet normaal is wat er thuis gebeurt of ze is bang dat niemand haar zal geloven.
 
En jij?
Wanneer jij het idee hebt dat er thuis dingen gebeuren die niet kloppen en je wilt hier meer over weten dan kun je ons bellen.
 
Ook wanneer je slachtoffer bent van incest kun je ons altijd bellen of mailen. Je hoeft je naam niet te zeggen en wat je ons vertelt is strikt geheim. Samen met jou kijken we wat er gebeurt en wat je kunt doen om het te veranderen. Ons uitgangspunt hierbij is om duidelijk te krijgen wat jíj wilt.
 
Door rechtsboven aan de pagina op de DRIEHOEK te klikken zal de pagina omgezet worden naar een GOOGLE pagina, voor het geval dat je niet wilt dat anderen merken dat je onze web site hebt bezocht. Dit geldt voor alle pagina's, maar denk eraan dat je bezoek aan onze site nog wel terug te vinden is in de geschiedenis op je computer!

Tegen Haar Wil
(0592) 34 74 44
E info@tegenhaarwil.nl
Privacy Statement
Disclaimer

© 2019 Tegen Haar Wil