Hier bent u: Jongerenpagina > Stalking

Stalking

Ik kwam hem tegen op de verjaardag van een vriendin. We raakten in gesprek en al snel vroeg hij of ik een keertje met hem uit wilde. Dat heb ik gedaan. We werden verliefd en kregen een relatie. Maar al snel ging het mis. Hij belde me soms wel twintig keer per dag. Dan wilde hij weten waar ik was, wat ik aan het doen was en met wie. Ik kreeg nog veel meer sms'jes. Steeds weer wilde hij van mij horen dat ik van hem hield en dat hij de enige was voor mij. Na vijf maanden had ik er genoeg van. Ik verbrak de relatie. Hij kon het niet accepteren en bleef me steeds maar bellen. Hij kon niet accepteren dat ik niet meer van hem hield. Op de meest onverwachte plekken dook hij op. Dan wilde hij met me praten. Hij schreef honderden e-mails en brieven en kocht dure cadeaus voor me. Hij wilde maar niet begrijpen dat ik genoeg van hem had. Ik was op een gegeven moment heel erg bang. Ik kon niet meer slapen en durfde de deur niet meer uit. Ik was zo bang dat hij me wat aan zou doen. Ik kreeg last van achtervolgingsangst en dacht hem achter iedere boom te zien staan.
 
Stalking
Wanneer je steeds lastig gevallen wordt door iemand noemen we dat stalking. Dit kan zich uiten in bijvoorbeeld achtervolgen, steeds maar opbellen, dreigen met geweld of vernieling van je spullen. Stalking is strafbaar, maar lastig te bewijzen. Het is belangrijk dat je heel duidelijk bent naar je belager toe: NEE is NEE! Ga niet in gesprek met de stalker, want hij zal dan denken dat je toch nog om hem geeft. Wanneer je last hebt van een stalker dan kun je ons bellen. Bij ons kun je vertellen wat er aan de hand is. Wij denken met je mee en hebben tips hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Blijf er niet in je eentje mee zitten, want praten lucht op!
 
Door rechtsboven aan de pagina op de DRIEHOEK te klikken zal de pagina omgezet worden naar een GOOGLE pagina, voor het geval dat je niet wilt dat anderen merken dat je onze web site hebt bezocht. Dit geldt voor alle pagina's, maar denk eraan dat je bezoek aan onze site nog wel terug te vinden is in de geschiedenis op je computer!

Tegen Haar Wil
(0592) 34 74 44
E info@tegenhaarwil.nl
Privacy Statement
Disclaimer

© 2019 Tegen Haar Wil