Hier bent u: Ervaringsverhalen

Ervaringsverhalen van onze belsters

Oproep!
 
 
Heeft u ook een ervaringsverhaal wat u met de lezers van deze website wil delen, dan kunt u contact met ons opnemen via het mailadres info@tegenhaarwil.nl
In overleg met u besluiten we dan hoe en wanneer het verhaal gepubliceerd gaat worden. 

 

Astrid (niet de echte naam!) schrijft over haar ervaringen met een loverboy

Verhaal van Astrid

 Mijn zaak tegen een therapeut vanwege grensoverschrijdend seksueel gedrag

In de bijlage treft u het verhaal aan van een van onze belsters. Zij is een tijd onder behandeling geweest van een fysiotherapeut. Relatie behandelaar Ė cliŽnt heeft altijd een soort afhankelijkheid tot gevolg. In de loop van de tijd ontstond tijdelijk ook een seksuele relatie, wat nooit toegestaan is in een behandelaar-cliŽnt relatie. Na verloop van jaren besluit deze vrouw alsnog hiervan een zaak te maken bij het medisch tuchtcollege. Zij schetst op indrukwekkende wijze welke moeilijkheden ze moet overwinnen maar ook wat het haar uiteindelijk oplevert.
 
In haar eigen woorden: "Het feit dat ik de strijd ben aangegaan en voor mezelf ben opgekomen heeft me meer opgeleverd dan welke therapie dan ook. Ik zou veel meer vrouwen toewensen om ook deze weg te gaan maar doe het niet alleen, zorg altijd dat er iemand is die altijd volledig achter je staat."

 


Tegen Haar Wil
(0592) 34 74 44
E info@tegenhaarwil.nl
Privacy Statement
Disclaimer

© 2019 Tegen Haar Wil